13. toukokuuta 2010

Helatorstai



Helatorstaita vietetään täällä ihan tavallisin merkein. Laku tuli eilen yli viikon reissusta, ja on nyt kauhean väsynyt. Pepe huitelee tuolla jossain, Kisu samoiten. Kisu nähtiin viimeksi toissapäivänä; vaihtavat ilmeisesti Lakun kanssa päivystysvuoroja. Ulkona on ihan ok sää, aurinko vähän yrittää paistella, eikä onneksi sada. Ajateltiin tänään trampoliini laittaa- jos jaksaa. Kuvia ei tule nyt varmaankaan vähään aikaan, ei jaksa ladata akkuja :D Ei kyllä tänään ole niin hyvä sääkään, että sen takia alkaisin akkuja lataamaan (laiska minä)..




Mitäs muuta.. ai niin, sain tänään s-postia kasvattajalta (meillehän on siis tulossa mitä ilmeisimmin juhannuksena suomenlapinkoiranarttupentu), joka kertoi, että pennut olivat olleet hiukat ripulissa, mutta oli jo paranemaan päin. Kuvia ei ollut vielä kerennyt ottamaan, harmi. Pennut ovat siis syntyneet 1.5, ja menemme katsomaan pikkuisia 22.5. Siihen asti täytyy sinnitellä kuvilla. Ja sitten sen jälkeen täytyy sinnitellä JUHANNUKSEEN asti.. hohoihoijjaa..




Ja koulu.. voi hitto mulla menee hermot. Eilen oli saksan koe, ens viikolla köksän, ruotsin ja fysiikan kokeet. Köksä ja ruotsi ok, mutta fysiikka.. en tule selviämään hengissä.




No, ei mulla tällä kertaa muuta, voisin tosin laitella hiukan kuvia elukoista
Pitsi

Kinuski pikkuisena ( yksi Kisun pennuista, ei ole meidän)

Lisää kuvia myöhemmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti