12. toukokuuta 2010

Pitsin muistolle



Ajattelin tähän alkuun kirjoittaa Pitsin lyhennetyn elämänkerran..
Eli siis, Pitsi oli, on ja tulee olemaan elämäni koira. Pitsi tuli meille ollessani n. 2-vuotias, joten en ole vaikuttanut Pitsin koulutukseen. Pitsi tuli meille vasta nelikuisena, ihanana, karvaisena pallona. Pitsin pentuajista meillä ei ole kuvia, mutta netissä on pari; http://www.wintoosa.com/pukranvaara/bb.htm Muutenkaan Pitsin pentuajoista en tiedä paljoakaan.
Itse aloin hoitamaan Pitsiä kunnollisesti vasta pari vuotta sitten, mistä olen todella harmissani. Pitsi oli unelma koira, koira, jollaista ei todellakaan voi olla toista. Pitsi rakasti metsässä juoksentelua; se nuortui siellä ainakin kymmenen vuotta. Pitsi oli erittäin ihmisrakas koira, joka vahti omaa perhettään uskollisesti. Pitsi ei tykännyt uimisesta yhtään. Pitsin herkkua olivat vähän kaikki, se ei ollut yhtään nirso.
Pitsi kanssa harrastelimme lähinnä lenkkeilyä, löhöilyä, temppuja ja agilityä. Pitsi oli todella perso nameille, ja sen kanssa oli ilo työskennellä. Pitsi ei välittänyt kissoista, mitä nyt aluksi oli vähän mustasukkainen Kisulle :D Narttukoirista Pitsi ei tykännyt yhtään, uroksista aika paljon.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti